Gårdsliv Pax Mariae AB

Gårdsliv Pax Mariae står för jordnära äkthet.  Vi inspireras av nära möten med människor, och även djur. På vår lilla gård Svedet i vackra Mariefred finns AnnaKarins silversmedja där smycken tar form i smyckesmärket Bizon Design®. ”Jag vill hjälpa människor att hitta sitt sanna jag, sin kärna längst inom sig” vilket AnnaKarin förmedlar med sina smycken.

AnnaKarin har arbetat med silver i drygt 10 år, först vid sidan av sitt arbete som slöjdlärare på en waldorfskola, och sedan som en del i gårdslivet. Inspiration till designen hittar AnnaKarin i vardagen bland gårdsdjuren och i skogen med dess flora och fauna.

 

Välkommen att följa Bizon Design® på instagram

Från vår gård hyr vi ut maskiner i namnet Villamaskinisten Mariefred där vi vänder oss både till privatpersoner och företag. Rimliga priser, god service och bra öppettider.

Se våra hyrmaskiner HÄR!

Johan Olsson &AnnaKarin Pedersen

En god insats

Vi tycker det är viktigt att ta ett socialt ansvar, att följa sitt hjärta och samvete, och att kunna göra en insats. Därför skänker vi en del av vår intäkt till forskningen om endometrios.

Endometrios, en dold kvinnosjukdom som drabbar ca 10 % av kvinnor i fertil ålder. Det är en kronisk inflammatorisk sjukdom som kan ge mycket värk, barnlöshet och lidande. Forskningen ligger efter behöver stöttning

Vi stödjer också Missing People Sweden, MPS, som gör ett sånt viktigt arbete i att med frivilliga insatser söka efter saknade personer, och Aktiv Skola i sitt arbete mot mobbing, mm