Köpvillkor

nPRISER
Priserna på våra varor anges i svenska kronor, och visas inklusive moms.

BETALNINGSALTERNATIV

Betalning med PayPal
Även om du inte har ett PayPalkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via PayPal. Vi erbjuder kortbetalning, internetbank, swish och faktura.

 

FRAKT
Fraktpriset är 75 kr och vi skickar med rekommenderad post.

LEVERANS
Normal leveranstid är en vecka om inte annat anges för specifikt smycke. Längre leveranstider än angivet kan förekomma under perioder då vi har hög belastning p g a hög orderingång, lagerslut, förseningar från tillverkaren mm.

Din beställning skickas på tryggast sätt, dvs. som rekommenderad post. Du får ett meddelande per sms eller mail och hämtar själv ut ditt paket via ditt postombud.

AVGIFT FÖR OUTLÖSTA PAKET
Vid outlösta paket debiterar vi en avgift om 149 kr (inkl moms) för att täcka de avgifter som uppkommer i samband med att paketet går i retur till oss.

REKLAMATION
För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss omgående. Vi skickar dig en ny vara, när vi har bekräftat att det är fel i varan, utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i retur. För retur av defekta varor skickar vi en fraktsedel med betalt porto.

ÅNGERRÄTT & RETURER
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerrätten gäller då varan och förpackning återlämnas i oförändrat skick. Varan får ej vara använd, men förpackning får ha öppnats varsamt. Returfrakten bekostas av konsumenten och ska ske med rekommenderad post. Återbetalning sker så fort vi fått tillbaka varan och returen är godkänd (återbetalning sker inom 30 dagar).  Ångerrätt eller ”öppet köp” gäller ej vid specialbeställda smycken.

 

Returadress:
Gårdsliv Pax Mariae AB

Åbykvarn Svedet 1

64791 Mariefred

Sverige

PERSONUPPGIFTER
Vi sparar våra kunders personuppgifter för att kunna hantera ordrar, reklamationer och andra ärenden som rör köp. Kunder som vill få personuppgifter raderade, ändrade eller dylikt ombedes kontakta oss. Personuppgifter hanteras i övrigt i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).