Blackfriday

Blackfriday

Blackfriday
Blackfriday trots allt.

Jag ställer mig lite kluven till Blackfriday. Jag räknar inte in vår verksamhet i kommersen där köphets råder. Gårdsliv Pax Mariae står för jordnära äkthet, långvarig tidlös hållbarhet och design. Jag har ju klivit ur ekorrhjulet och stressen och önskar detsamma för mina medmänniskor. Det var en mångårig process kantad av sjukdom, mm. Gården med djuren gör så gott i själen, och att få arbeta med det man verkligen älskar.
Men, jag vill ändå att mina kunder ska kunna unna sig ett vackert smycke till sig själv, eller kunna köpa en julklapp till en kär vän i form av ett smycke av mig.
Så därför är även vi med i Blackfriday 23 november 2018.
Onlinebutiken erbjuder rabatter med 10-15 %!

Vi väljer att ge överskottet till forskningen om endometrios.

Vänliga Hälsningar

AnnaKarin